Za vodje, podjetnice in podjetnike, ki želite 100% osebno in poslovno rast.

Iza Sia Login

Kako prevzamete odgovornost za svoje življenje?

Pred ustanovitvijo Outfit7 je Iza Sia Login vodila Center za boljšo kakovost življenja, prej pa je delovala v družbah Microsoft in Novartis. Iza je magistrica znanosti, študirala je na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za računalništvo in informatiko.

Nekaj o manifestaciji, ki jo bo predala udeležencem dogodka ...

Besedo »manifestacija« uporabljamo v smislu zavestnega kreiranja. Na podlagi brezpogojnega zaupanja, ki ga ne rušijo zavestne in podzavestne blokade, smo sposobni ustvariti, kar nam poželi srce in kar je našemu umu zamisljivo. Če kreiramo iz theta stanja zavesti, je verjetnost za uspeh še večja.


Manifestiramo lahko materialne objekte, dogodke ali stanja (npr. zdravje ali veselje). Vse, kar sledi, je logična posledica. Je neizpodbiten dokaz, kako natančni in odzivni so zakoni vesolja. Delujejo za čisto vse enako. Ni izbrancev. Ni srečnežev. Vse skupaj je predvidljivo, kot enačba, katere logična posledica so rezultati.

Podjetnice, podjetniki, ne odlašajte. Priložnost za boljši jutri trka na vrata.

Dni
Ur
Minut
Sekund

Izkoristite priložnost, da naredite nekaj zase - zase kot osebo.
In veliko za vaš posel - znanje, ki ga boste lahko sami in z vašo ekipo uporabili takoj. Vse bomo prikazali praktično, da boste razumeli tudi, če znanj iz teh področij še ne obvladate dobro.

Nagovor vam, (morebitnim) udeležencem dogodka, kot ga še ni bilo - ZAČUTI 100.

Ljubi moj (morebitni) udeleženec dogodka.

»Vse v življenju ustvarjamo sami,« je že moja legendarna fraza. Za njo stojim stoodstotno. Iskreno sem vesela, da si že samo pomislil na konferenco Začuti 100, ki jo delamo Tanja, Dani in jaz, ter da na tem mestu prebiraš moje in naše besede. Vesela bom, če te bomo prepričali in se boš dogodka tudi udeležil/-a. Če se boš, obljubim, da ti bom svoje znanje in izkušnje uspešno predstavila, in verjamem, da ko se boš odločil/-a, boš tudi razumel/-a, zakaj je to zate ravno zdaj pomembno. Ampak še vedno velja: ko je učenec pripravljen, se učitelj najde. Razmisli. Moja sporočila in tehnike izvajanja, ki ti jih želim predati, ne bodo delovale same od sebe. Na tebi bo, ali boš to znanje naprej uporabljal/-a. Sprejeti odgovornost za vse, kar se ti v življenju dogaja, je prvi korak, ki te lahko ponese v neslutene višine in odpre v čudovite širine, a je še vedno samo na tebi, da ga narediš. Moje bo, da ti predstavim argumente za pravilno odločitev. In verjemi mi, da bom dala vse od sebe in se bom od srca trudila, da ti pokažem največ vidikov. Ker sama vem, kako pomembno je bilo to zame, kako ključna sprememba v mojem življenju je bil ta prvi veliki korak.

Modrec je rekel: »Človek živi dve življenji. Eno od trenutka, ko se rodi, drugo pa od takrat, ko ugotovi, da ima le eno življenje.« Zato se ne predajati bolečinam in trpljenju, če smo lahko radostni in srečni.

Jaz sem pripravljena. Če si tudi ti, klikni na prijavo, potem pa te skupaj s Tanjo in Danijem popeljemo na vznemirljivo pot uspeha.

Vaša Iza Sia

V sklopu svojega predavanja bo Iza Sia Login, soustanoviteljica podjetja Outfit 7, predala svoje znanje z naslednjih področij:

  • Kako prevzamete odgovornost za svoje življenje?
  • Kako se naučiti dostopati in upravljati svojo podzavest?
  • Kako manifestirati in uresničiti svoje želje?
  • Kako postati vodja novodobne organizacije?
  • Kako deluje energija denarja in kako jo obvladovati?
  • Kako ozavestiti, sprejeti in zamenjati negativne vzorce s pozitivnimi?
  • Kako doseči stanje igrive radosti in hvaležnosti?
  • Kako voditi ekipo do izjemnih uspehov?
  • Kako doseči cilje z manifestacijo – na primeru Talking Tom-a.

Dogodek, kot ga še ni bilo.

Close Menu
×
×

Cart