Za vodje, podjetnice in podjetnike, ki želite 100% osebno in poslovno rast.

Tanja Skaza

Kako postati navdihujoč novodobni vodja?

Tanja Skaza ima že več kot 20 let vodstvenih izkušenj, skupaj z možem Igorjem vodita in ustvarjata prihodnost podjetja Skaza iz Velenja. V podjetju, ki močno oblikuje razvoj šaleške regije s kar 350 zaposlenimi.

Že 41. leto uspešno delujejo na področju brizganja plastike za globalne multinacionalke v pohištveni in elektro industriji zadnjih pet let pa na trg močno prodirajo tudi z lastno blagovno znamko Skaza in dajejo rešitve uporabnikom ter s tem ohranjajo lepši planet. Prav to je poslanstvo podjetja Skaza – spremeniti navade ljudi in s tem poskrbeti za zeleno prihodnost našega okolja.

Tanja Skaza je za svoje dosežke prejela vrsto priznanj. Bila je mlada managerka 2014, podjetje je istega leta prejelo nagrado zlata gazela 2014 in tudi nagrado za najboljšega zaposlovalca, imenovano zlata nit, ki so jo prejeli tudi v letu 2015. Takrat je podjetje prejelo tudi nagrado za izjemne dosežke Gospodarske zbornice Slovenije, pred tem pa med drugim tudi nagrado managerkam prijazno podjetje.

Tanja Skaza je izjemno cenjena govornica v strokovnih, menedžerskih in podjetniških krogih ter srčno navdihuje ljudi, da stopijo iz svoje cone udobja. Njene vodstvene izkušnje so rezultat večletnega delovanja na omenjeni poziciji, med drugim je svoje znanje ustvarjala tudi kot prodajna menedžerka ter direktorica prodaje za Slovenijo in trg nekdanje Jugoslavije v Zlatarni Celje.

V zadnjih petih letih je Tanja svoje znanje delila na že več kot 100 konferencah, njene osrednje tematike pa so se največkrat dotikale področja osebnostne rasti, zadovoljstva na delovnem mestu in iskanja dodane vrednosti vsakega posameznika na področju, kjer deluje.

Podjetnice, podjetniki, ne odlašajte. Priložnost za boljši jutri trka na vrata.

Dni
Ur
Minut
Sekund

Izkoristite priložnost, da naredite nekaj zase - zase kot osebo.
In veliko za vaš posel - znanje, ki ga boste lahko sami in z vašo ekipo uporabili takoj. Vse bomo prikazali praktično, da boste razumeli tudi, če znanj iz teh področij še ne obvladate dobro.

Nagovor vam, (morebitnim) udeležencem dogodka, kot ga še ni bilo - ZAČUTI 100.

Dragi moji,

če lahko izpostavim največjo vrednoto mojega življenja, je to prav družina, iz katere je nastalo naše, družinsko podjetje, ki ga z možem Igorjem gradiva že 20 let. Ves čas smo bili prepričani v rast naše industrije in se vsak dan učili iz lastnih izkušenj. Brez mentorjev, brez recepta za uspeh in brez menedžerjev. Zato danes, ko podjetje Skaza doživlja razcvet, čutim, da moram in znam pomagati vsem podjetnikom. Da zmorem pomagati vodjem in vsem tistim, ki sledijo svojemu poslanstvu, da ne bi bili prepuščeni samim sebi in izgubili volje, energije in želje ter bi vztrajali na poti do uspeha skozi razvoj lastnega posla.

Vabim ljudi, ki so pripravljeni zapustiti območje udobja, ljudi, ki želijo doživeti osebno preobrazbo in pridobiti praktično znanje, naj se nam pridružijo pri ustvarjanju nove poslovne evolucije, katere cilj je graditi uspeh tako, da izboljšamo sebe.

V naša življenja privabljamo to, kar smo in kar mislimo na dnevni ravni. Zato sem prepričana, da je čas novodobnih organizacij, ko podjetniki gradijo bolj zdravo podjetniško klimo, zaradi katere so zaposleni resnično zadovoljni.


Osebno bom z vami delila, kako in kdaj sem postala izpolnjena, kako vadim hvaležnost za vse dobro, kar imam in za vse slabo, kar me uči in krepi. Zavedam se, da v vseh življenjskih situacijah ni vedno zagotovljenega uspeha. Sta pa zagotovljena sreča in zadovoljstvo.


Vem, da je največ volje potrebne takrat, ko se odločimo življenje vzeti v svoje roke. Naša konferenca ne postavlja omejitev pri starosti ali stroki, temveč preprosto išče vas, ki ste na svoji koži kdaj občutili težave, poslovne pasti, tiste, ki delate vse več, ampak se ne čutite dovolj srečne. Veste, dragi moji, uspeh pride skupaj s srečo. Zato želim, da se prijavite tisti, ki čutite, da se iz vaše ideje, organizacije ali skupine da narediti veliko več.


Zaradi spremembe pri osebnem razvoju boste bolj zadovoljni in posledično bodo zadovoljni tudi vsi okoli vas. Uspeh bo zagotovljen. Zato ne zamudite tega občutka in bodite vi tisti, ki uspevate. Želim, da se danes odločite, da boste glavni kapitan na svoji ladji življenja. Da se odprete in začutite 100 ter odkrijete, kam vas lahko popelje notranja preobrazba.
Samo previdno z željami, saj veste, lahko se vam tudi uresničijo. Za to si bom zelo prizadevala. Obljubim.


Vaša Tanja

V sklopu svojega predavanja bo Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza, razkrila odgovore na naslednja vprašanja:

  • Kateri dve komponenti se mora naučiti obvladovati dober vodja?
  • Kako iz obrtniške delavnice ustvariti podjetje, ki ga londonska borza uvrsti na seznam podjetij, ki navdihujejo Evropo?
  • Kako graditi svojo osebno rast, iz katere raste tudi uspeh podjetja?
  • Kako iz dobrega vodje postati navdihujoči vodja?
  • Kako zgraditi novodobno organizacijo srečnih, strastnih, srčnih in uspešnih ljudi?
  • Kako iz svojih napak narediti podlago za prihodnje uspehe?
  • Kako povečati zadovoljstvo, produktivnost, dobiček in uvesti 6 urni delovnik za vse člane ekipe?
  • Kako uspešno predati vodenje družinskega podjetja mlajši generaciji?
  • Kako se pripraviti na nove uspešne zgodbe in nove cilje?

Dogodek, kot ga še ni bilo.

Close Menu
×
×

Cart